1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell & Turcas’a Effie ödülü

Shell & Turcas’a Effie ödülü

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas, Effie ödülünü otomotiv ürünleri kategorisinden kazanan tek şirket oldu.Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin,...

Shell & Turcas’a Effie ödülü

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas, Effie ödülünü otomotiv ürünleri kategorisinden kazanan tek şirket oldu.

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin, Effie Worldwide Inc. iş birliğiyle düzenlediği 9. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nın kazananları belli oldu. Etkisi en büyük reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie ödüllerinde bu sene “otomotiv ürünleri” kategorisinde tek Effie ödülü, Shell & Turcas’ın oldu. “Otomotiv Ürünleri” kategorisinde “Shell’e Hoş Geldiniz/Yollarda Bulurum Shell’i” reklam kampanyasıyla Effie ödülüne sahip olan Shell & Turcas adına ödülü, Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama ekibi aldı.

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Seher Poyrazoğlu Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Özverili bir ekip çalışmasının ürünü olan “Yollarda Bulurum Shell’i” reklamımızla Bronz Effie ödülüne layık görülmek gurur verici. Türkiye’de 1000’i aşkın istasyonumuzdaki farklılaştırılmış ve özel hizmetlerimiz ile anne babaları; hayatı yollarda geçen sürücüleri, iş hayatında ve üniversite yaşamında koşturanları ve minik misafirlerimizi yüzlerinde bir gülümseme ile yolcu ediyoruz. “Yollarda Bulurum Shell’i” reklamımızla misafirlerimize ulaşmak ve onlara Shell’deki deneyimlerinin keyifli ve unutulmaz olacağını anlatmayı hedeflemiştik. Effie ödülü amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Tüm ekip arkadaşlarıma emek ve yaratıcı fikirleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Shell & Turcas, 2015 yılında değişen perakende sektörü ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini farklılaştırmak amacı ile “Shell’e Hoş Geldiniz” müşteri deneyimi programını başlatmıştı. 2016 yılında yayına giren “Yollarda Bulurum Shell’i” reklamı, Shell & Turcas’ın, müşteri deneyimini farklılaştırmak için tasarlanan özel hizmetlerini konu alıyor.

 

 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler