1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell & Turcas`a İnovasyon Döngüsü Ödülü

Shell & Turcas`a İnovasyon Döngüsü Ödülü

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas, İnovaLİG 2015'te, ödüle layık görülen tek akaryakıt şirketi oldu.İnovaLİG 2015 Ödülleri, İstanbul Kongre Merkezi'nde...

Shell & Turcas`a İnovasyon Döngüsü Ödülü

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas, İnovaLİG 2015'te, ödüle layık görülen tek akaryakıt şirketi oldu.

İnovaLİG 2015 Ödülleri, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.Shell&Turcas "İnovasyon Yaşam Döngüsü ve Süreçleri" kategorisinde üçüncülük ödülü aldı.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, "İnovasyon, Shell olarak çok önemsediğimiz bir olgu. Yenilikçi fikirlerin hem enerji hem de otomotiv sektöründeki değeri çok büyük. Bu anlamda bize layık görülen 'İnovasyon Yaşam Döngüsü' ödülü şirket olarak inovatif yaklaşımımızın, yeni fikirlere açık olduğumuzun bir göstergesidir" dedi.

Bu yıl 488 firmanın başvurduğu İnovaLİG Ödülleri şirketlerin inovasyon yönetimi yetkinlikleri, inovasyon stratejisi, inovasyon organizasyonu ve kültürü, inovasyon yaşam döngüsü ve süreçleri, etkinleştirici faktörler ve inovasyon sonuçları olmak üzere beş farklı kategoride veriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler