1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell Turcas'ın depolama tarifeleri yenilendi

Shell Turcas'ın depolama tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - Shell Turcas'ın Kocaeli'de bulunan Derince Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ne ilişkin depolama tarifeleri yenilendi.Enerji Piyasası Düzenleme...

Shell Turcas'ın depolama tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - Shell Turcas'ın Kocaeli'de bulunan Derince Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ne ilişkin depolama tarifeleri yenilendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK-Kurul) tarafından yapılan açıklamaya göre Shell Turcas Petrol AŞ'nin Kocaeli'de bulunan Derince Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifeleri tadil edildi.

Buna göre DEP/1718-6/24922 sayılı depolama lisansı kapsamında Kocaeli'de faaliyet gösteren söz konusu tesiste benzin ve motorinin günlük depolama hizmet bedelleri metreküp başına 0,49 TL olarak belirlendi. 

Tesiste ayrıca teslim etme veya teslim alma hizmet bedeli benzin ve motorin türlerinde metreküp başına 16,00 TL olarak belirlendi. Depolama hizmeti fiyatlarında 12 bin 500 metreküpten fazla olan miktarlar için yüzde 5 indirim uygulanacak. Teslim etme veya alma hizmet fiyatlarında ise benzin ve motorin türlerinde 120 bin metreküp ve 180 bin metreküp arası miktarlar için yüzde 20 indirim, 180 bin metreküp ile 240 bin metreküp arası miktarlar için yüzde 30 indirim, 240 bin metreküp ve 300 bin metreküp arası miktarlar için yüzde 40 indirim, 300 bin metreküp ve 360 bin metreküp arası miktarlar için yüzde 50 indirim ve 360 bin metreküpten fazla miktarlar için yüzde 73 indirim uygulanacak.

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler