1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Shell, yol emniyeti ödülü aldı!

Shell, yol emniyeti ödülü aldı!

Enerji Günlüğü - Royal Dutch Shell, yol emniyeti konusunda yürüttüğü çalışmalar için Prens Michael Uluslararası Yol Emniyeti Ödülü’ne layık görüldü. Kendi...

Shell, yol emniyeti ödülü aldı!

Enerji Günlüğü - Royal Dutch Shell, yol emniyeti konusunda yürüttüğü çalışmalar için Prens Michael Uluslararası Yol Emniyeti Ödülü’ne layık görüldü. 

Kendi çalışanlarının yol emniyeti kurallarına titizlikle uymasını sağlayan ve bu konuda toplumsal bilincin artmasına katkı amacıyla çalışmalar yürüten Royal Dutch Shell, İngiltere’nin prestijli organizasyonlarından Prens Michael Uluslararası Yol Emniyeti Ödülü'ne layık görüldü. Royal Dutch Shell CEO’su Peter Voser ödülünü, Shell Eco-marathon kapsamında Hollanda’da düzenlenen Shell Kariyerinin Başlangıcındaki Profesyoneller Konferansı’nda, Kent Prensi Michael’ın elinden aldı.

"SHELL DEVLETLERE YOL GÖSTERİYOR"

Prens Michael ödülü sunarken şunları söyledi: "Çalışanlarınız ve diğer insanlar için yol emniyeti konusunda gösterdiğiniz özen, tüm sektörlerde örnek gösteriliyor. Ayrıca birçok devlet için yol gösterici bir rol üstleniyorsunuz. Shell’in yol emniyetine verdiği önem, taşımadan toplum sağlığı programlarına kadar tüm iş kollarında kendini hissettirmektedir."

VOSER: HEDEF SIFIR KAZA

Royal Dutch Shell CEO’su Peter Voser ise bu ödülün, Shell çalışanları ve paydaşlarının yol emniyeti rekorunu geliştirmek için gösterdiği inanılmaz gelişimi ve küresel operasyonlarda emniyete verdikleri önemi ortaya koyduğunu belirtti. "Güvenlik her zaman önceliğimizdir" diyen Voser şöyle konuştu:

"Ölüm ve yaralanmaya neden olabilecek, çevreyi ve tesislerimizi tehlikeye atabilecek kaza oranını sıfıra indirmeyi amaçlıyoruz. Emniyetli karayolu ulaşımı, Shell faaliyetlerinin ayrılmaz bir parçasıdır."

Çalışmalar kapsamında Birleşmiş Milletler’in desteklediği ve 2020’ye kadar 5 milyon hayat kurtarmayı amaçlayan ‘Yol Güvenliğinde Eylem 10 Yılı’ programına da katkı sağladıklarını anlatan Voser, "Shell’in küresel yol emniyeti programının amacı, sürücülerin yol güvenliğini artırmak ve faaliyet gösterdiği ülkelerde yol emniyetine bir sosyal yatırım olarak(bunu daha güzel ifade edebilecekseniz değiştirilebilir) katkıda bulunmaktır. Yol emniyeti performansımız ve bu alanda aldığımız ödüller bu amacımızda başarılı olduğumuzu kanıtlıyor" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler