1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Shell’den öğrenci ve velilere trafik güvenliği desteği

Shell’den öğrenci ve velilere trafik güvenliği desteği

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell Türkiye iş birliğinde öğrencilerin yanı sıra velilerine de trafik güvenliği seminerleri düzenlenecek. 

Shell’den öğrenci ve velilere trafik güvenliği desteği

Enerji Günlüğü - Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell Türkiye iş birliğinde öğrencilerin yanı sıra velilerine de trafik güvenliği seminerleri düzenlenecek. 

“Trafikte Küçük Hata Yoktur” sosyal yatırım programı, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Shell Türkiye iş birliğinde çocukları trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmek amacıyla Ekim 2019’da başladı. Başladığı günden bu yana toplam 26.607 öğrenciye ulaşılan program dahilinde öğrencilerin yanı sıra velilerine de trafik güvenliği seminerleri düzenlenecek. Mayıs ayına kadar sürecek olan veli seminerleri trafik güvenliği bilincini artıracak ilave etkinliklerle de desteklenecek. “Trafikte Küçük Hata Yoktur” sosyal yatırım programının birinci yılında öğrenciler, veliler ve diğer aile fertleri ile toplam 300 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler