1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell`in yağ satış noktaları yenileniyor

Shell`in yağ satış noktaları yenileniyor

Enerji Günlüğü - Shell madeni yağlarının satış noktaları dükkan giydirme ve tabela değişikliklerini de içerecek şekilde yenileniyor. Madeni yağ...

Shell`in yağ satış noktaları yenileniyor

Enerji Günlüğü - Shell madeni yağlarının satış noktaları dükkan giydirme ve tabela değişikliklerini de içerecek şekilde yenileniyor. 

Madeni yağ sektöründe 6 yıldır pazar liderliğini sürdüren Shell’in ürünlerini 7 yıldır tüketiciyle buluşturan Shell Yol Dostları, Türkiye genelinde 110 noktada hizmet veriyor. Shell Yol Dostları, iki yıldır Shell tarafından yenilenerek Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktası haline getiriliyor.

Shell, bu uygulamayla Shell Yol Dostları’nın ve müşterilerinin memnuniyetini ve sadakatini artırmayı hedefliyor. Shell, söz konusu satış noktalarında dükkân giydirme ve tabela yenileme uygulamaları yapıyor. Bu yıl ilk yenileme çalışması Edirne’de gerçekleştirildi ve Em Ticaret 18 Haziran’da yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

Önümüzdeki günlerde yenilenecek Emre Ticaret (Antalya), Başar Ticaret (Burdur), Güdümcüoğlu (İzmir), Petsan (Malatya) ve Oto Uysal (Sakarya) isimli Shell Yol Dostları da Shell yöneticilerinin katılımıyla hizmete açılacak.

2013 yılı itibarıyla yenilenen satış merkezlerinde merkezi yayın uygulamasını başlatan Shell, bu noktalardaki ekranlarında ürün bilgilerinin ve reklamlarının yayınını da yapıyor.

PETDER 2012 (Petrol Sanayi Derneği) verilerine göre Shell & Turcas toplam madeni yağlar satışında üst üste 6’ncı kez pazar lideri oldu. Uluslararası danışmanlık ve araştırma şirketi Kline’ın hazırladığı 2012 Global Madeni Yağlar Raporu’na göre 6 yıldır “Dünyanın 1 Numaralı Madeni Yağ Tedarikçisi” Shell seçiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler