1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell&Turcas, LPG dağıtım lisansını yeniden aldı

Shell&Turcas, LPG dağıtım lisansını yeniden aldı

Enerji Günlüğü - Shell&Turcas, otogaz (LPG) dağıtım lisansının yürürlüğe girdiğini duyurdu.Turcas Petrol A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na...

Shell&Turcas, LPG dağıtım lisansını yeniden aldı

Enerji Günlüğü - Shell&Turcas, otogaz (LPG) dağıtım lisansının yürürlüğe girdiğini duyurdu.

Turcas Petrol A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, LPG dağıtım lisansının iptal edilmesinden sonra 7 Ocak 2014 tarihinde yeni bir LPG Otogaz dağıtım lisansı başvurusu yapıldığını ve 9 Ocak 2014 tarihi itibariyle de bu başvurunun onaylayarak yürürlüğe girdiği belirtildi.

Açıklamada, “Şirketimizin %30 oranında iştiraki konumundaki Shell & Turcas Petrol A.Ş.'nin (STAS) otogaz (LPG) dağıtım lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından iptal edildiği ve akabinde STAS tarafından EPDK nezdinde 07.01.2014 tarihinde yeni bir LPG Otogaz dağıtım lisans başvurusu yapıldığına dair kamuoyuna gerekli açıklama Şirketimiz tarafından 08.01.2014 tarihinde yapılmştır. Shell & Turcas Petrol A.Ş.'nin söz konusu LPG Otogaz dağıtım lisansı başvurusunun bugün itibarıyla onaylanarak yürürlüğe girdiği ve LPG dağıtım faaliyetlerinin tekrar başladığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır”ifadelerine yer verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler