1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Shell&Turcas’a sosyal sorumluluk ödülü

Shell&Turcas’a sosyal sorumluluk ödülü

Enerji Günlüğü - Shell&Turcas, 10. Uluslararası Stevie Ödülleri'nde “ Avrupa’da yılın kurumsal sosyal sorumluluk programı” kategorisindeki layık...

Shell&Turcas’a sosyal sorumluluk ödülü

Enerji Günlüğü - Shell&Turcas, 10. Uluslararası Stevie Ödülleri'nde “ Avrupa’da yılın kurumsal sosyal sorumluluk programı” kategorisindeki layık görüldüğü ödülünü aldı.

Türkiye’de yol emniyeti bilincinin arttırılması amacıyla yürüttüğü eğitim çalışmaları ve etkinlikler ile Shell&Turcas, Steivie İnternational Business Awards’ın “ Avrupa’da yılın kurumsal sosyal sorumluluk programı” kategorisindeki ödüle layık görüldü.

Barcelona’da düzenlenen ödül töreninde Bronz Stevie ödülünü şirketi temsilen Shell&Turcas Kurumsal İletişim müdürü Yankı Özkan Yıldırır ve Shell&Turcas Yol Güvenliği ve Kurumsal SEÇ (Sağlık, Emniyet, Çevre)Danışmanı Mustafa Aytaç aldı.

Bu yıl Türkiye’de doksanıncı yıllarını kutladıklarını söyleyen Yıldırır, “ Shell için emniyet vazgeçilmez bir önceliktir. Emniyet kurallarının titizlikle uygulanmasını gözetiyoruz. Yol emniyeti için kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler