1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell&Turcas`ın depolama hizmet bedelleri değişti

Shell&Turcas`ın depolama hizmet bedelleri değişti

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Derince Depolama ve Dolum Tesisleri'nde günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri tarifesi tadil edildi.Shell&Turcas...

Shell&Turcas`ın depolama hizmet bedelleri değişti

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Derince Depolama ve Dolum Tesisleri'nde günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri tarifesi tadil edildi.

Shell&Turcas Petrol AŞ'nin Derince Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ndeki günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri yeniden belirlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK - Kurul), kararına göre söz konusu tesislerde benzin türlerinde metrekup başına 52 kuruş, motorin türlerinde metreküp başına 56 kuruş günlük depolama hizmeti bedeli uygulanacak.

Hezmet başına alınacak teslim alma/teslim etme hizmeti bedelleri ise benzin türlerinde metreküp başına 15.50 TL, motorin türlerinde 17 TL olarak belirlendi.

Hizmet başına alınacak teslim alma/teslim etme hizmeti bedellerinde benzin ve motorin türleri için 360.000 m3’ten fazla miktarlar için yüzde 80 indirim uygulanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler