1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Siemens buhar türbinine ödül

Siemens buhar türbinine ödül

Enerji Günlüğü - Siemens’in endüstriyel buhar türbinleri  Avrupa Yeni Ürün İnovasyonu 2015 ödülüne layık görüldü.Dünyanın önde gelen danışmanlık...

Siemens buhar türbinine ödül

Enerji Günlüğü - Siemens’in endüstriyel buhar türbinleri  Avrupa Yeni Ürün İnovasyonu 2015 ödülüne layık görüldü.

Dünyanın önde gelen danışmanlık ve araştırma gruplarından Frost & Sullivan, Avrupa Yeni Ürün İnovasyonu Ödülü kazananları belirledi.  Her yıl pazara en yeni teknolojileri kazandıran inovatif ürünler geliştirmiş şirketlere verilen ödül için öncelikle katma değerli ürünler sağlayan ve böylece müşterilerinin yatırım geri dönüşünü artıran inovasyonlar değerlendiriliyor. 

Frost & Sullivan bu ödülü teknoloji inovasyonu, müşteri hizmetleri ve stratejik ürün geliştirme alanlarında sıra dışı performans gösteren şirketlere verdiğini ifade ediyor. Ödül kazananlar, pazardaki oyuncularla ilgili karşılaştırmalar yapan, ayrıntılı görüşmeler gerçekleştiren, pazar rakamlarını ve ikincil kaynakları araştıran analistlerin çalışmaları sonucu belirleniyor.

Siemens AG Buhar Türbinleri Birim CEO’su Dr.Wilfried Ulm “Buhar türbinlerimizle bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyuyorum çünkü bu ödül, ‘Gelişmiş Platform’ konseptimizde bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz optimizasyon çalışmalarının tescil edilmesi anlamını taşıyor. Analistlerin ifadesiyle, Siemens özellikle endüstriyel buhar türbinleri için Gelişmiş Platform Tasarımı (Enhanced Platform Design) ile endüstriyel standartları belirleyen ürünlere imza atarak küresel bir lider oldu. Bu yolda aynı kararlılıkla yürümeye ve inovasyonlarımızı daha da geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler