1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Siemens CEO’su Roland Busch 5 yıl daha görevde

Siemens CEO’su Roland Busch 5 yıl daha görevde

Siemens AG Denetim Kurulu, Başkan ve CEO Roland Busch’un sözleşmesinin 1 Nisan 2025 tarihinden itibaren beş yıl süreyle uzatılmasını onayladı.

Siemens CEO’su Roland Busch 5 yıl daha görevde

Enerji Günlüğü - Liderlik kadrosuna ilişkin kilit kararlar alan Siemens Denetim Kurulu, Başkan ve CEO Roland Busch’un sözleşmesinin, 1 Nisan 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere beş yıl süreyle uzatıldığı duyurdu. 

Öte yandan Yönetim Kurulu üyesi ve Dijital Endüstriler CEO’su Cedrik Neike’nin de görev süresinin 1 Haziran 2025 tarihinden itibaren beş yıl daha uzatılmasının planlandığı bilgisi paylaşıldı.

“REKOR PERFORMANS GÖSTERDİK”

Başkan ve CEO Roland Busch konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede memnuniyetini dile getirerek, “Siemens son üç buçuk yılda öncü bir teknoloji şirketi olarak kayda değer başarı elde etti. Olağanüstü zamanlarda rekor performans gösterdik. İnovasyonlarımız müşterilerimizin dijital dönüşümlerinde ve sürdürülebilirlik dönüşümlerinde uzmanlık kazanmalarını sağlıyor. Müşterilerimiz için daha da fazla değer yaratmak üzere ortaklıklarımızı genişletiyoruz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler