1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Siemens denizaltı elektrik dağıtım sistemi geliştiriyor

Siemens denizaltı elektrik dağıtım sistemi geliştiriyor

Enerji Günlüğü - Alman teknoloji şirketi Siemens ve ortakları, denizaltı enerji geliştirme projelerinde önemli rol oynayacak olan orta gerilim denizaltı...

Siemens denizaltı elektrik dağıtım sistemi geliştiriyor

Enerji Günlüğü - Alman teknoloji şirketi Siemens ve ortakları, denizaltı enerji geliştirme projelerinde önemli rol oynayacak olan orta gerilim denizaltı elektrik dağıtım sistemi kuruyor. 

Alman teknoloji ve inovasyon şirketi Siemens, endüstri ortakları Chevron, Equinor, ExxonMobil ve Eni Norge ile işbirliği içinde denizaltı elektrik dağıtım sisteminin geliştirilmesinde önemli bir adım attı. Siemens, Norveç'in Trondheim bölgesindeki Denizaltı Elektrik Şebeke sığ su testinin ilk aşamasını başarıyla tamamladı.

Siemens, basınç dengeleme teknolojisini kullanarak orta gerilim elektrik dağıtımı için tasarlanmış dünyanın ilk Denizaltı Elektrik Şebekesi olacak bir bariyer kırma sistemi geliştirme programının son aşamasında bulunuyor. 

Denizaltı elektrik dağıtım sistemleri, denizaltı alanı geliştirme projelerinin geleceğinde önemli bir rol oynayacak. Sistem, terkedilmiş ya da toplanmış denizaltı sahalarından petrol üretimini destekliyor. 

Siemens bir sonraki adımda operasyonel deneyim oluşturmak ve uzun vadeli güvenilirliği doğrulamak için uzun bir sığ su testine geçecek. Hedef, ekipmana 3000 saatlik çalışma süresi kazandırmak.

 
Önceki ve Sonraki Haberler