1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Siemens`te Kariyer Şenliği

Siemens`te Kariyer Şenliği

Enerji Günlüğü - Siemens'in Kariyer Şenliği'nde, üniversite öğrencileri iş hayatıyla ve kariyer fırsatlarıyla ilgili bilgi edinebilecek.Siemens, üniversite...

Siemens`te Kariyer Şenliği

Enerji Günlüğü - Siemens'in Kariyer Şenliği'nde, üniversite öğrencileri iş hayatıyla ve kariyer fırsatlarıyla ilgili bilgi edinebilecek.

Siemens, üniversite öğrencilerini ağırlayacağı ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kariyer Şenliği 16 Mayıs 2014 Cuma günü Siemens'in Kartal Kampüsü’nde gerçekleşecek. Etkinliğe katılacak üniversite öğrencileri Siemens çalışanlarıyla tanışıp vakit geçirme imkanı bulacak. Kariyer Şenliği sırasında, Siemens’in faaliyet gösterdiği endüstri, enerji, sağlık ile altyapı ve Şehirler sektörleriyl şirketin diğer birimleri hakkında bilgiler verilecek.

YÖNETİCİLERDEN İŞ HAYATI BİLGİLERİ

Şenlik kapsamında her bir sektör için ayrı ayrı kurulacak olan çadırlarda o sektörün üst düzey yöneticileri ile birlikte gerçekleşecek sohbet ve sunumlara ek olarak, İnsan Kaynakları çadırında Siemens’in bu alandaki politikası ve iş hayatına hazırlık ile ilgili bilgiler paylaşılacak.

KELİME OYUNU VE BİLARDO DA VAR

Kelime Oyunu programı ile tanınan sunucu Ali İhsan Varol ve dünyaca ünlü bilardo şampiyonu Semih Saygıner'in üniversitelilerle birlikte olacağı Siemens Kariyer Şenliği’nde öğrenciler bir yandan da eğlenecek.

İSTEYEN İNTERNETTEN BAŞVURACAK

Siemens Kariyer Şenliği’ne katılmak isteyen öğrenciler başvurularını Siemens’in kurumsal internet sayfasında açılan özel bölümden yapabilecekler. Siemens Kariyer Şenliği'ne katılmak isteyenler bu linke tıklayarak davetiye edinebilecek. 

ŞENLİĞE ULAŞIM İMKANI DA VAR

Başvuru formu doldurulduktan sonra katılımcılara konfirmasyon maili ve şenlikten önce telefonlarına etkinliğe giriş için kullanacakları QR kod’lar iletilecek. Aynı zamanda şenliğe katılacak katılımcılar için İstanbul’un farklı yerlerinden servis kaldırılacak.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler