1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Siirt`te petrol ruhsat terki

Siirt`te petrol ruhsat terki

Enerji Günlüğü - Aladdin Middle East Ltd., TBS Petrol ve Sonar Petrol, Siirt ili sınırı dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/AME-TBS-SNR/5124 hak...

Siirt`te petrol ruhsat terki

Enerji Günlüğü - Aladdin Middle East Ltd., TBS Petrol ve Sonar Petrol, Siirt ili sınırı dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/AME-TBS-SNR/5124 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatını terk ettiler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanlarına göre, Aladdin Middle East Ltd., TBS Petrol Arama Üretim ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. ve Sonar Petrol Arama ve Üretim Ltd. Şti.’nin Siirt ili sınırı dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/AME-TBS-SNR/5124 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatını 15.08.2015 tarihinde terk ettiler.

Terk nedeniyle ortaklığın yerine getirmeyi üstlendiği sorumluluklarını yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler