1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Sino-Myanmar Projesi’ni Schneider izleyecek

Sino-Myanmar Projesi’ni Schneider izleyecek

Enerji Günlüğü - Schneider Electric, China National Petroleum Corporation'ın (CNPC) yan kuruluşu olan China Petroleum Materials Corporation tarafından, Sino-...

Sino-Myanmar Projesi’ni Schneider izleyecek

Enerji Günlüğü - Schneider Electric, China National Petroleum Corporation'ın (CNPC) yan kuruluşu olan China Petroleum Materials Corporation tarafından, Sino- Myanmar Boru Hattı Projesi için kurumsal kontrol ve izleme sistemi kurmak üzere seçildi. Şirket tarafından sağlanacak mühendislik istasyonu kontrol sistemi, yeni boru hattının gerçek zamanlı olarak uzaktan izlenmesine ve yönetilmesine olanak tanıyacak, şirketin operasyon verimliliğini destekleyecek.

Çin'in en büyük petrol ve gaz üretici ve tedarikçisi CNPC, Schneider Electric OASyS kurumsal kontrol ve izleme çözümü sistemini, Sıvı Yönetim Sistemi (LMS), Gaz Yönetim ve Analiz Sistemi (GMAS) ve sızıntı algılama sistemi uygulamalarıyla tamamen entegre bir şekilde uygulamaya koyacak. CNPC, güvenilir izleme ve kontrol sağlamak i Çin verimli üretim ve dağıtımın yanı sıra iyi operasyonel ve ticari kararlar almaya olanak tanıyan bilgi ve iş yönetimini destekleyen Schneider Electric çözümünü temel alacak. Çevresel sorumluluğun güçlü bir savunucusu olan CNPC'nin Schneider Electric'in çözümünü tercih etmesindeki en önemli etkenlerden biri, boru hattına özel gereksinimleri karşılayacak şekilde özelleştirilen gerçek zamanlı sızıntı algılama özeliği oldu.

SİNO- MYANMAR BORU HATTI 2013 YILINDA TAMAMLANACAK

Uluslararası enerji ticaretini yansıtan büyük bir devlet projesi olan Sino- Myanmar Boru Hattı'yla birlikte Schneider Electric'in kurumsal kontrol ve izleme teknolojisi, sadece petrol ve gazın güvenli ve sorunsuz aktarımını güvenceye almakla kalmayacak; aynı zamanda Çin ve Myanmar arasında düzgün denetimli aktarım miktarı için gerekli güvenilir ölçüm verileri sağlayacak. Projenin 2013 yılının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Schneider Electric Akıllı Altyapı Bölümü Başkan Yardımcısı Ignacio Gonzalez, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "CNPC'nin sosyal ve çevresel sorumluluğa bağlılığını ve uluslararası bir enerji tedarikçisi olarak pazardaki konumunu geliştirmeye yönelik hedeflerini biliyoruz. Sahadan iş ve karar alma seviyesine kadar her noktada gelişmiş teknoloji çözümlerimize büyük güven duyuyorlar" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler