1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sinop Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Sinop Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Sinop Üniversitesi, bir enerji profesörü ile biri nükleer uzmanı, diğeri enerji sistemleri uzmanı 2 doktoru işe alacak.

Sinop Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Sinop Üniversitesi, bir enerji profesörü ile biri nükleer uzmanı, diğeri enerji sistemleri uzmanı 2 doktor olmak üzere 3 öğretim üyesi alacak.

Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde görev vereceği profesör unvanlı bir kişiyi işe almak istiyor. 

Adayların hidrojen depolama ve moleküler karakterizasyon alanlarında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, aynı fakülteye bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü ve Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü için de birer doktor unvanlı öğretim üyesi alacak. 

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne başvurmak isteyenlerin Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden lisans derecesi almış olmaları; yüksek lisans ve doktora eğitimlerini aynı bölümde yapmış olmaları; nano katkılı faz değiştiren malzemeler, destek vektör makinesi ve defrost sistemleri üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.  

Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümüne başvurmak isteyenlerin ise yüksek lisans ve doktora derecelerini Nükleer Mühendislik veya Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümünde almış olmaları; VHTR reaktörleri için alaşım oksidasyon davranışları üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 14 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar, şahsen ya da postayla yapılabilecek. Profesör kadrosu başvuruları Sinop Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu başvuruları ise Sinop Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığına yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler