1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sinop Üniversitesi Nükleer Enerji Doçenti alacak

Sinop Üniversitesi Nükleer Enerji Doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Sinop Üniversitesi, Nükleer Enerji Mühendisliği bölümüne, 1 Doçent öğretim elemanı alacak.Sinop Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık...

Sinop Üniversitesi Nükleer Enerji Doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Sinop Üniversitesi, Nükleer Enerji Mühendisliği bölümüne, 1 Doçent öğretim elemanı alacak.

Sinop Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Nükleer Enerji Mühendisliği Ana Bilim Dalı’na öğretim elemanı olarak 1 Doçent alacağını duyurdu. Birinci dereceden alınacak Doçentin, Nükleer alanında alfa sayım sistemi dizaynı konusunda çalışma yapmış olması gerekiyor.

Başvuruların, bugünden itibaren 15 gün içerisinde yapılması gerekiyor.

Söz konusu kadroya başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Belgesi, Doçentlik Belgesi, 2 adet fotoğraf, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya hazırlamaları gerekiyor. Ve bu dosyalarla birlikte adaylar, özgeçmişi, eserleri ve diğer belgeleri içeren 4 adet CD ile Sinop Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının internet adresinden temin edilen Akademik Değerlendirme Formunu doldurarak Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat edecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler