1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Şırnak Doğalgaz Boru Hattı için halk toplantısı

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı için halk toplantısı

Enerji Günlüğü – BOTAŞ tarafından Şırnak il sınırları içersinde yapılması planlanan Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı projesi ÇED raporu için 1 Ekim...

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı için halk toplantısı

Enerji Günlüğü – BOTAŞ tarafından Şırnak il sınırları içersinde yapılması planlanan Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı projesi ÇED raporu için 1 Ekim 2014 günü halk toplantısı yapılacak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Şırnak ili Cizre, İdil, Silopi ilçeleri sınırlarıiçerisinde BOTAŞ tarafından yapılması planlanan Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 01/10/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler