1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Şırnak’ta kömür paketleme tesisi kurulacak

Şırnak’ta kömür paketleme tesisi kurulacak

Enerji Günlüğü - Adıgüzel Taşımacılık, Şırnak’ın Cizre ilçesinde kurulu tesiste yılda 40 bin ton kömürün kırma eleme ve paketlemesini yapacak.Adıgüzel...

Şırnak’ta kömür paketleme tesisi kurulacak

Enerji Günlüğü - Adıgüzel Taşımacılık, Şırnak’ın Cizre ilçesinde kurulu tesiste yılda 40 bin ton kömürün kırma eleme ve paketlemesini yapacak.

Adıgüzel Taş. Mad. Gıda Pet. Ürn. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Şırnak İli, Cizre İlçesi, Dirsekli Köyü, Mir Mijdin Mevkii’nde 398 nolu parselde Kömür Kırma-Eleme-Paketleme Tesisi’nin işletilmesi planlanıyor.

450 bin lira değerindeki yatırımın kapasitesi yılda 40.000 ton olacak. Proje alanına tüvanan olarak getirilen kömür kırma-eleme tesisinde kırılarak, tasnif eleğine aktarılıyor ve 3 farklı boyutlandırma yapılıyor. Proje kapsamında konteyner kullanılacak ve herhangi bir kazı işlemi olmayacak. Tesiste, sadece fındık kömürün %50’ si paketleme ünitesinde 25 kg torbalarda paketlenecek. Geriye kalan- toz kömür, portakal kömür ve fındık kömürün % 50’ si dökme olarak piyasaya stoktan satışı yapılacak. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler