1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Şırnak`ta yenilenebilir enerji profesörü aranıyor

Şırnak`ta yenilenebilir enerji profesörü aranıyor

Enerji Günlüğü - Şırnak Üniversitesi, enerji sistemi mühendisliği bölümüne 1 profesör, maden mühendisliği bölümüne ise 1 doçent alacak. Şırnak...

Şırnak`ta yenilenebilir enerji profesörü aranıyor

Enerji Günlüğü - Şırnak Üniversitesi, enerji sistemi mühendisliği bölümüne 1 profesör, maden mühendisliği bölümüne ise 1 doçent alacak. 

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruya göre, üniversitenin çeşitli bölümlerinde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alınacak. Alınacak öğretim üyelerinden bazıları, Mühendislik Fakültesi'nde istihdam edilecek. Enerji sistemleri mühendisliği bölümünde istihdam edilecek profesör, yenilenebilir enerji sistemleri alanında çalışacak. Maden Mühendisliği'nde istihdam edilecek doçent ise maden mekanizasyon ve teknoloji ana bilim dalında çalıştırılacak.

Yenilenebilir enerji sistemleri bölümünda çalıştırılacak adayların, profesörlük şartlarını taşımaları gerekiyor. Maden Mühendisliği Maden Mekanizasyonu ve Teknoloji Ana Bilim Dalı'nda istihdam edilmek isteyen doçent adaylarında ise "Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi alanında doktora yapmış olmak ve kazı Mekaniği konusunda çalışma yapmış olma" şartı aranıyor.

İlgilenenlerin, gerekli bilgi ve belgeleri Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen teslim etmeleri gerekiyor. Başvuruların, bugünden itibaren en geç 22 gün içinde yapılması isteniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler