1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Şişecam Kimyasallar Grubu Başkanı Burhan Ergene oldu

Şişecam Kimyasallar Grubu Başkanı Burhan Ergene oldu

Enerji Günlüğü - Şişecam Topluluğu Kimyasallar Grubu Başkanlığı’na Burhan Ergene atandı.Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.Kimyasallar Grup Başkanlığı...

Şişecam Kimyasallar Grubu Başkanı Burhan Ergene oldu

Enerji Günlüğü - Şişecam Topluluğu Kimyasallar Grubu Başkanlığı’na Burhan Ergene atandı.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.Kimyasallar Grup Başkanlığı görevine Burhan Ergene terfien atandı.

1985 yılında İstanbul Amerikan Robert Lisesi’nden, 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Burhan Ergene, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü’nde Uluslararası İşletmecilik sertifika programını tamamladı.

Burhan Ergene,1990 yılında Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Camtaş Düzcam Pazarlama’da Yurtdışı Satış Temsilcisi olarak göreve başladı. 1992 yılında Yurtdışı Satış Şefliği’ne, 1998 yılında Camiş Ambalaj Sanayi A.Ş. Pazarlama ve Satış Müdürlüğü’ne, 2001 yılında Krom Yurtdışı Satış Müdürlüğü’ne getirilen Ergene, 2009 yılında Krom Satış Grup Müdürlüğü’ne ve 04 Ocak 2011 tarihinde Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcılığı’na terfien atandı.

Pazarlama ve satış alanındaki görevlerde toplam 15 yıl yöneticilik yapan Ergene, Şişecam Topluluğu Kimyasallar Grup Başkanlığı görevine getirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler