1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sıtkı Koçman Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Sıtkı Koçman Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Sıtkı Koçman Üniversitesi, biri maden uzmanı 4 doçent ile bir enerji doktorunu işe alacak.

Sıtkı Koçman Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Sıtkı Koçman Üniversitesi, biri maden uzmanı 4 doçent ile bir enerji doktorunu işe alacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Tesisat Teknolojisi Anabilim Dalında çalıştırmak üzere doçent unvanlı bir kişiyi işe alacak. Adayların doçent unvanını Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında almış olmaları ve doğalgaz, ısı pompası, güneş kolektörleri konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği’nin Termik Enerji Sistemleri Anabilim Dalı için bir de doktor öğüretim üyesi arayışı bulunuyor. Doktor kadrosuna başvuracak adayların Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora yapmış olmaları ve soğutma sistemlerinde nanoakışkanlar konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Rektörlük; Yatağan Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Elektrik Programında görevlendirilecek bir doçenti de işe alacak. Bu kadroya başvuracak olanlardan da; ince film güneş pillerinin kusur spektroskopisi ve koordinasyon polimerlerin lüminesans özellikleri konularında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Muğla Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümündeki Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı için de bir doçent aranıyor. Bu kadro için başvurmak isteyenlerin biyokütle ve yenilenebilir enerji konularında çalışmalar yapmış olmaları ve iklim değişikliği konusunda uluslararası bir proje yapmış olmaları gerekiyor.

Üniversitenin Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Cevher Hazırlama Anabilim Dalı için, doçent unvanlı bir kişi de işe alınacak. Bu kadroda çalışmak isteyenlerin doçent unvanını Maden Mühendisliği alanında almış olmaları; endüstriyel mineral ve değerli metallerin kimyasal yöntemlerle zenginleştirilmesi ve atıklardan metal kazanımı konularında çalışmalar yürütmüş olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 09 Mayıs 2022 günü gece yarısına kadar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünün web sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler