1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Siyah akaryakıt fiyatları bu gece zamlanıyor

Siyah akaryakıt fiyatları bu gece zamlanıyor

Kalyakın fiyatında 48 kuruş; fuel oil fiyatında 67 kuruş, yüksek kükürtlü fuel oil fiyatında ise 111 kuruş artış yapıldı.

Siyah akaryakıt fiyatları bu gece zamlanıyor

Enerji Günlüğü - Bazı akaryakıt ürünlerinin fiyatlarında bu geceden itibaren yapılan güncellemeyle; kalyakın fiyatında 48 kuruş; fuel oil fiyatında 67 kurş, yüksek kükürtlü fuel oil fiyatında ise 111 kuruş artış yapıldı.

Rafineri fiyatlarında küresel gelişmeler doğrultusunda yapılan güncellemeler nedeniyle; bazı akaryakıt ürünlerinin fiyatlarında, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere artış yapıldı. 

Buna göre 22 Kasım 2023 tarihinden itibaren kalorifer yakıtının (kalyak) fiyatı 48 kuruş; fuel oil fiyatı 67 kuruş ve yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 111 kuruş zamlandı. Fiyat artışları, rafineriler ve depolama tesislerine olan uzaklığa göre değişiklik gösterebilecek. 

Fiyatlardaki artışla beraber; bu gece yarısından itibaren İstanbul Avrupa Yakası’nda kalyak fiyatı 27,75TL/lt; fuel oilin fiyatı 24,29TL/lt, yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 19,81TL/lt olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler