1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Siyah akaryakıta bu geceden itibaren zam geliyor

Siyah akaryakıta bu geceden itibaren zam geliyor

Kalyakın fiyatında 1,35 lira; fuel oil fiyatında 1,20 lira, yüksek kükürtlü fuel oil fiyatında ise 1,19 lira artış yapıldı.

Siyah akaryakıta bu geceden itibaren zam geliyor

Enerji Günlüğü - Bazı akaryakıt ürünlerinin fiyatlarında bu geceden itibaren yapılan güncelleme doğrultusunda; kalyakın fiyatında 1,35 lira; fuel oil fiyatında 1,20 lira, yüksek kükürtlü fuel oil fiyatında ise 1,19 lira artış yapıldı.

Petrol fiyatlarında küresel ölçekte gerçekleşen artış eğilimi ve döviz kurlarındaki hareketliliğe bağlı olarak rafineri çıkış fiyatlarındaki artış nedeniyle; bazı akaryakıt ürünlerinin fiyatlarında, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere artış yapıldı. 

20 Ekim 2023 tarihinden itibaren kalorifer yakıtının (kalyak) fiyatı 1,35 lira; fuel oil fiyatı 1,20 lira, yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 1,19 lira zamlandı. Fiyat artışları, rafineriler ve depolama tesislerine olan uzaklığa göre değişiklik gösterebilecek. 

Fiyatlardaki artışla beraber; bu gece yarısından itibaren İstanbul Avrupa Yakası’nda kalyak fiyatı 29,37TL/lt; fuel oilin fiyatı 25,27TL/lt, yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 21,27TL/lt olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler