1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Smart Energy’nin güneş yatırımlarına Garanti finansmanı

Smart Energy’nin güneş yatırımlarına Garanti finansmanı

Garanti BBVA Leasing, Smart Energy’nin güneş enerjisi yatırımlarına avantajlı fiyat ve vadelerle finansman sağlayacak.

Smart Energy’nin güneş yatırımlarına Garanti finansmanı

Enerji Günlüğü - Garanti BBVA Leasing, Smart Energy’nin güneş enerjisi yatırımlarına avantajlı fiyat ve vadelerle finansman sağlayacak.

Garanti BBVA Leasing ile güneş enerjisi şirketi Smart Energy önemli bir partnerliğe imza attılar. 2 Temmuz 2020 Perşembe günü Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen ve Smart Energy Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ’ın katılımı imzalanan protokol sayesinde yatırımcıya avantajlı fiyat ve vadelerle finansman desteği sağlanacak.

GÜNEŞ YATIRIMCILARINA DESTEK SAĞLANACAK

Törenin ardından bir açıklama yapan Halil Demirdağ, güneş enerjisi sektörünün hayata geçirdiği yatırımlarda, şirketlerin öz sermayesine ek olarak finansman imkanı sağlanabilmesinin her açıdan büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Demirdağ, “Güneş enerjisi sektöründe panel üretiminden GES kurulumlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Smart Energy’nin hedeflerinden biri de; ulusal ve uluslararası deneyimlerini yeni projelere aktarmak ve ülkemize yeni yatırımlar kazandırmak. Bu açıdan Garanti BBVA Leasing ile imzalanan bu iş birliğini çok önemli bir adım olarak görüyoruz. Smart Energy ve Garanti BBVA Leasing kendi alanlarındaki uzmanlıklarını birleştirerek, sektör adına önemli bir sinerji yaratacak. Sahip olduğumuz 10 yılı aşkın tecrübeyi, değer mühendisliği yaklaşımımız ve Garanti BBVA Leasing’in uygun finansman olanaklarıyla yepyeni projelere taşıyacak olmanın heyecanını duyuyoruz. İmzaladığımız bu protokol ile kurulumunu üstleneceğimiz projelere, uygun finansman desteği çözümleri sunabileceğiz. Güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımız, doğrudan hem Smart Energy hem de Garanti BBVA Leasing üzerinden destek alabilecek. Böylece Türkiye’de güneş enerjisi sektörünün gelişimine olumlu bir katkı sağlamış olacağız” değerlendirmesi yaptı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler