1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Smart Energy’ye yeni pazarlama müdürü

Smart Energy’ye yeni pazarlama müdürü

Enerji Günlüğü - Smart Energy Pazarlama Grup Müdürlüğü’ne, uzun bir bankacılık ve finans sektörü geçmişine sahip Fatih Serdar Çelik getirildi.Türkiye...

Smart Energy’ye yeni pazarlama müdürü

Enerji Günlüğü - Smart Energy Pazarlama Grup Müdürlüğü’ne, uzun bir bankacılık ve finans sektörü geçmişine sahip Fatih Serdar Çelik getirildi.

Türkiye ve Balkan ülkelerinde güneş enerji santrali kurulum ve yatırımlarının yanı sıra, geçtiğimiz aylarda Gebze’deki güneş paneli fabrikasını üretime geçiren Smart Enerji, pazarlama ekibine yeni bir ismi kattı. Smart Energy Pazarlama Grup Müdürlüğü’ne Fatih Serdar Çelik getirildi. Çelik, Smart Energy bünyesindeki tüm markaların pazarlama ve iletişim faaliyetlerinin sorumluluğunu da üstlendi. 

İnşaat Mühendisi olan Çelik, İngiltere’de Southampton Üniversitesi MBA eğitiminin ardından kariyerine 2013 yılında BankEuropa Bireysel Bankacılık Pazarlama Departmanı’nda başladı. Daha sonra Akbank Kredi Kartları Pazarlama Departmanı’nda çalışmaya başlayan Çelik, sırasıyla Kredi Kartları Portföy ve Kampanya Yöneticiliği, Axess Kredi Kartı Ürün Müdürlüğü, Kredi Kartları Müşteri Kazanımı Grup Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2016 yılında, Amerika’da Massachusetts Institute of Technology (MIT University) Yönetim programı ve Sabancı Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans programlarından mezun oldu. Fatih Serdar Çelik, Bankacılığın ardından, Smart Energy ile birlikte güneş enerjisi sektörüne giriş yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler