1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Smart Güneş Dilovası’nda güneş paneli fabrikası kuracak

Smart Güneş Dilovası’nda güneş paneli fabrikası kuracak

Smart Güneş Enerjisi AŞ, Dilovası’nda güneş paneli üretim fabrikası kuracak. Şirket fabrika binası için 2 yıllık arazi kiralama sözleşmesi yaptı. 

Smart Güneş Dilovası’nda güneş paneli fabrikası kuracak

Enerji Günlüğü - Smart Güneş Enerjisi AŞ, Dilovası’nda güneş paneli üretim fabrikası kuracak. Şirket fabrika binası için 2 yıllık arazi kiralama sözleşmesi yaptı. 

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ, güneş enerjisi paneli alanında artan talebi karşılamak amacıyla Çerkeşli OSB Mahallesi, İMES 10. Cadde, No: 3, Dilovası, Kocaeli adresindeki 10.000m2'lik işyeri/ fabrika binası ve alanına ilişkin 2 yıl süre ile kiralama sözleşmesi imzaladı.

Smart Güneş Enerjisi AŞ’nin Dilovası Tesisi, Temmuz ayı içerisinde deneme üretimlerine başlayacak. Tesis zaman içinde günde yaklaşık 2000 adet ve üzeri güneş paneli üretme kapasitesine ulaşacak. Tesis tam kapasiteye ulaştığında yaklaşık 200 kişiye ilave istihdam sağlayacak. Tesisin Smart Güneş Enerjisi AŞ’ye ait 2022 cirosuna katkısının ise yaklaşık %10 civarında olması bekleniyor. 

İlgili Haberler