1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SOCAR, Azerbaycan’de TV kanalı satın aldı

SOCAR, Azerbaycan’de TV kanalı satın aldı

Enerji Günlüğü - Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, Azerbaycan'da faaliyet gösteren Azad Azerbaycan (ATV) International adlı televizyon kanalını satın...

SOCAR, Azerbaycan’de TV kanalı satın aldı

Enerji Günlüğü - Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, Azerbaycan'da faaliyet gösteren Azad Azerbaycan (ATV) International adlı televizyon kanalını satın aldı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan SOCAR Başkan Yardımcısı Halik Memmedov, kanalın isminin "CBC" (Caspian Broadcasting Company) olarak değiştirileceğini söyledi. SOCAR’ın birçok sosyal projeye imza attığını dile getiren Memmedov, sadece Azerbaycan'da değil, yurtdışında da uluslararası projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ATV Genel Müdürü Vügar Garadağlı, son zamanlarda çağdaş teknolojilerin kullanımı ve mali sorunlar nedeniyle bazı zorluklar yaşadıklarını belirterek kanalı satışa çıkarmak zorunda kaldıklarını ve en iyi teklifi veren SOCAR'a sattıklarını bildirdi. Garadağlı, ATV'ye bağlı ikinci kanal olarak 2009 yılında kurulan ATV International’in günümüze kadar milli ve devletçi yayınlar yaptıklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler