1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SOCAR, Gürcistan’da yakıt fiyatlarını indirdi

SOCAR, Gürcistan’da yakıt fiyatlarını indirdi

Enerji Günlüğü - Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Gürcistan’da sattığı benzin ve dizel yakıt fiyatlarını indirdi.1news'in haberine göre,...

SOCAR, Gürcistan’da yakıt fiyatlarını indirdi

Enerji Günlüğü - Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Gürcistan’da sattığı benzin ve dizel yakıt fiyatlarını indirdi.

1news'in haberine göre, Gürcistan’daki petrol şirketleri iç pazarda sattıkları benzin ve dizel yakıtının fiyatlarını 5 ila 10 tetri arasında indirdi.

Buna göre, Lukoil Georgia şirketi benzin ve dizel yakıtının fiyatlarını 5-10 tetri arasında indirdi. İndirim sonrası “Regular Euro” marka benzinin 1 litresinin fiyatı 5 tetri düşerek 1,97 lari, “Euro Super” marka benzinin 1 litresinin fiyatı 5 tetri düşerek 2,22 lari, “Premium Avangard” marka benzinin bir litresinin fiyatı 10 tetri düşerek 2,12 lari, dizel yakıtının 1 litresinin fiyatı 5 tetri düşerek 2,17 lari oldu.

Sun Petroleum Georgia şirketi de fiyatları 5 tetri indirdi. Bu indirimden sonra “Regular Euro” marka benzinin 1 litresinin fiyatı 2,02 lari, dizel yakıtının bir litresi ise 2,04 lari olarak belirlendi.

Gürcistan’ın ulusal para birimi 1 lari =100 tetri. Yine 1 lari =0,58 dolar.

Önceki ve Sonraki Haberler