1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SOCAR Türkiye akıllı binasına taşındı!

SOCAR Türkiye akıllı binasına taşındı!

Enerji Günlüğü - SOCAR Türkiye, Türkiye’deki 10’uncu yılında ofisini Vadistanbul’daki akıllı binasına taşıdı.Türkiye’ye 2008 yılında Petkim’i...

SOCAR Türkiye akıllı binasına taşındı!

Enerji Günlüğü - SOCAR Türkiye, Türkiye’deki 10’uncu yılında ofisini Vadistanbul’daki akıllı binasına taşıdı.

Türkiye’ye 2008 yılında Petkim’i Özelleştirme İdaresi’nden alarak giren SOCAR, tamamlandığında 19.5 milyar dolara ulaşacak dev yatırımlarını artık Vadistanbul’daki akıllı binası SOCAR Plaza’dan yönetecek.

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev tarafından açılışı yapılan yeni ofis binası için düzenlenen törene, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, Azerbaycan Başkonsolosu Mesim Hacıyev, SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev, SOCAR Türkiye CEO’su Zaur Gahramanov, finans, iş dünyası ile petrol sektörünün temsilcileri ve SOCAR çalışanları katıldı.

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev açılışta yaptığı konuşmada, büyük emek verilerek Azerbaycan yatırımlarının yeni üssü haline getirilen ofis binasının, iki kardeş ülke arasında sürekli artan ekonomik ve kültürel işbirliğinin de merkezi olacağını söyledi.

PETROL MÜZESİ

SOCAR Plaza’nın giriş katında Azerbaycan ve petrolün tarihini anlatan 220 metrekarelik alana kurulmuş bir müze bulunuyor. Müzede, Şahdeniz-2 ile Azerbaycan’da ilk petrolün çıkarıldığı Bibi-Heybat’taki petrol kuyularının 3D objeleri, dokunmatik ekranlarla interaktif sistemli görüntüleri sergileniyor. Çağın koşulları ve verimlilik dikkate alınarak tasarlanan SOCAR Plaza’da, diğer ofis binalarından farklı olarak her katta sosyal alanlar ve özel görüşme alanları yer alıyor. Toplantı odası rezervasyon ve bilgi, asistan arkası dijital tabela, video ve telekonferans, konferans salonu ve simultane tercüme sistemleri gibi dijital teknolojilerin kullanıldığı SOCAR Plaza’da, çalışanlar için aktivite alanları da bulunuyor.

SOCAR Türkiye’nin yeni genel müdürlük binası SOCAR Plaza, Vadistanbul’un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabında 24 bin metrekarelik kapalı alana sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler