1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Socar Türkiye`ye 4 petrol arama izni

Socar Türkiye`ye 4 petrol arama izni

Enerji Günlüğü - Socar Türkiye'ye Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adıyaman ve Diyarbakır, Batman, Muş illerinde toplam 4 petrol arama izni verildi.Enerji...

Socar Türkiye`ye 4 petrol arama izni

Enerji Günlüğü - Socar Türkiye'ye Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adıyaman ve Diyarbakır, Batman, Muş illerinde toplam 4 petrol arama izni verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, Socar Turkey Enerji A.Ş.'ye Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde bulunan AR/SCR/K/N38-b1,b2 pafta nolu 30.718 hektarlık saha için, Diyarbakır'da bulunan AR/SCR/K/M44-a4 pafta nolu 15.279 hektarlık alan için, Adıyaman'da bulunan AR/SCR/K/M41-d2 pafta nolu 14.586 hektarlık alan için ve Diyarbakır, Batman, Muş illeri sınırlarında kalan AR/SCR/K/L46-b1,b2.b4 pafta nolu 45.524 hektarlık alan için beşer yıllık petrol arama ruhsatı verildi.

Şirketinbu kararın Resmi Gazete’de yayımı tarihinde, ruhsat sahasında taahhüt etmiş olduğu iş ve yatırım programı karşılığı %2 oranındaki “Yatırım Teminatı”nı 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler