1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SOCAR Türkiye’ye en iyi işveren ödülü

SOCAR Türkiye’ye en iyi işveren ödülü

Enerji Günlüğü – SOCAR Türkiye, 50 ile 250 çalışanı bulunan işyerleri kategorisinde 4’üncülük ödülü ile en iyi işveren markalardan biri oldu.  Great...

SOCAR Türkiye’ye en iyi işveren ödülü

Enerji Günlüğü – SOCAR Türkiye, 50 ile 250 çalışanı bulunan işyerleri kategorisinde 4’üncülük ödülü ile en iyi işveren markalardan biri oldu.  

Great Place to Work, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2018 sonuçları açıklandı. Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü’nün araştırmasına 162 şirketten 85 bin çalışan ve 8 bin 26 yönetici katıldı. GPTW’da toplam 84 şirket Türkiye’nin En İyi İşverenleri yarışmasına aday oldu. Bu kapsamda, 50 ile 250 işçi çalıştıran şirketler kategorisinde yer alan şirketlerle yarışan SOCAR Türkiye, 4’üncülük ödülü ile Türkiye’nin en iyi işveren markalarından biri oldu.

Genel memnuniyet endeksinde SOCAR Türkiye’nin oranı yüzde 92 olurken, Türkiye’nin en iyi 22 şirketi ortalamasında bu oran yüzde 86, Türkiye enerji sektör ortalamasında yüzde 83, Avrupa ile dünya enerji sektör ortalamasında ise yüzde 87 seviyesinde gerçekleşti. Güven endeksinde Türkiye enerji sektör ortalaması yüzde 76, Avrupa enerji sektörü 81 ve global enerji sektörü ortalamaları yüzde 82 iken, SOCAR Türkiye, yüzde 84 ile dünya enerji sektörü ortalamalarının üstüne çıktı.

 ÇALIŞANLARIN TAKDİRİ EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ

‘Türkiye'nin En İyi İşverenleri’nden biri seçilmekten duydukları gururu dile getiren SOCAR Türkiye İK Başkanı Dinar Mammadova, güçlü işveren marka algısını daha yukarı taşımak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. İkinci kez aldıkları ödülle, çalışanların memnuniyet oranını yüzde 92 seviyesine taşıdıklarını belirten Mammadova “Bizim temel kaynağımız insan. Bu nedenle, tüm iş süreçlerimizde çalışanlarımızın motivasyonunu ve tatminini temel alıyoruz. Hangi seviyedeki çalışan olursa olsun o kişinin mükemmel performans göstermesi, şirketin mükemmel performans göstermesi anlamına geliyor. Arada büyük bir bağ var. Dolayısıyla çalışanlarımıza odaklanmış olmak bizim için sürekli yeni uygulamaları da beraberinde getiriyor” diye konuştu. Mammadova, sözlerine şöyle devam etti; “Bizler, SOCAR Türkiye’de etik değerlerin yanı sıra adil, sağlıklı ve güven ortamının hakim olduğu bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler