1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SOCAR ve Galatasaray sponsorluk için imzayı attı

SOCAR ve Galatasaray sponsorluk için imzayı attı

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR ve Galatasaray Spor Kulübü 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 yıl sürecek sponsorluk anlaşması için imzaları attı. Anlaşmaya göre Galatasaray’ın Avrupa maçlarında giyeceği formanın göğsünde SOCAR yazacak.

SOCAR ve Galatasaray sponsorluk için imzayı attı

Enerji Günlüğü - Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR, 2022-2023 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza törenine, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve iki kurumun yöneticilerinin yanı sıra futbolculardan Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Lucas Torreira katıldı. 

Anlaşmaya göre SOCAR, Galatasaray’ın “Avrupa Kupaları Forma Göğüs Sponsoru ve Enerji Sponsoru” oldu. Galatasaray Futbol Takımı, 2023 – 2024 sezonunda UEFA kapsamında oynayacağı tüm resmi müsabakalara (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi dahil) formasında SOCAR logosu ile çıkacak.

SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, “Türkiye’nin en köklü kulüplerinden, Avrupa temsilcimiz Galatasaray ile bu sezondan başlamak üzere bir iş birliğine imza attık. SOCAR’ın ateşi Galatasaray’a Avrupa’da oynayacağı maçlarda enerji verecek ve takımımız ülkemizi Avrupa’da gururla temsil etmeye devam edecek. Bu anlaşmanın yeni zaferlere ve başarılara aracılık etmesini ve nice kupalar getirmesini diliyorum” dedi.  

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “SOCAR, kardeş ülke Azerbaycan’ın bir dünya markası haline gelmiş, çok önemli bir enerji şirketi. Avrupa’da büyük hedeflerle ilerlediğimiz bu yolda SOCAR’ın yanımızda olması bizim için çok değerli. Bu anlaşma için SOCAR’a teşekkürlerimi iletiyorum. Türkiye’nin iki büyük markası Galatasaray ve SOCAR’ın bu birlikteliğinin her iki tarafa da büyük katkı sağlayacak, uzun süreli iş birliğinin ilk adımı olduğuna inanıyorum. Bu önemli iş birliğinin 2023 yılında, yani rahmetli Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yılında olmasının çok değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler