1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sodexo’dan enerji verimliliği hizmeti

Sodexo’dan enerji verimliliği hizmeti

Hazır yemek sektörü markalarından Sodexo, şirketlere enerji verimliliği danışmanlık hizmetleri sunmaya başlıyor.

Sodexo’dan enerji verimliliği hizmeti

Enerji Günlüğü - Hazır yemek sektörü markalarından Sodexo, şirketlere enerji verimliliği danışmanlık hizmetleri sunmaya başlıyor.

Bugüne kadar yemekten, tesis yönetimine birçok alanda hizmet veren Sodexo, Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) Yetki Belgesi alarak iş ortaklarına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Sodexo Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi, iş ortaklarının sürdürülebilirlik stratejilerini desteklemeyi planlıyor.

Sodexo bu amaçla, verdiği hizmetler sırasında yasal gerekliliklere yüzde 100 uyacak şekilde iş ortaklarının yasal uyum süreçlerini yönetmeye talip. Sodexo dileyen müşterilerinin enerji sözleşmeleri ile tüketim verilerini takip etmeyi, enerji tedarikinde sırasında ve sonrasında karşılaşabilecekleri mali riskleri ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

ENERJİ TÜKETİM ANALİZİ KRİTİK

Şirketler açısından enerji yönetim hedeflerini gerçekleştirmek için tüketim verilerini bilmek, izlemek ve analiz etmek kritik öneme sahip. Sodexo'nun enerji tüketiminin azaltılması için otomasyon, sistem değerlendirmeleri, aydınlatma kontrolleri ve yenilenebilir enerji uygulamaları gibi çeşitli çözümleri bulunuyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler