1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Solar ekipmanlarında yerlilik neden önemli?

Solar ekipmanlarında yerlilik neden önemli?

Dijital ortamdaki toplantı, bugün (5 Ağustos Perşembe) akşam, saat 21.00’de gerçekleştirilecek. 

Solar ekipmanlarında yerlilik neden önemli?

Enerji Günlüğü - Güneş enerjisi ekipmanlarında yerlilik, patent ve markalaşma meselelerinin tartışılacağı Güneşli Sohbetler Toplantısı bugün yapılıyor. 

Enerji Günlüğü tarafından başlatılan Güneşli Sohbetler Toplantılarının üçüncüsü bugün (5 Ağustos 2021) saat 21:00’de yapılacak. Dijital ortamda gerçekleştirilen ve Enerji Günlüğü’nün sosyal medya mecralarındaki hesapları üzerinden eşzamanlı olarak yayınlanacak Güneşli Sohbetler (3) toplantısının konu başlığı, "GÜNEŞ ENERJİSİ EKİPMANLARINDA YERLİLİK, PATENT VE MARKA" olarak belirlendi. 

Moderatörlüğünü Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara'nın üstleneceği toplantıda Kalyon Enerji İcra Kurulu Üyesi Ersan Tüfekçi ve yerli invertör üreticisi SolarKol’un Genel Müdürü Kemal Ertuğran ile Niğde’de güneş hücresi, Adıyaman’da güneş paneli üretim tesisleri bulunan GTC Solar’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Ergin konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşacak.

Sohbeti bu linki tıklayarak izleyebilir, DM'den soruları iletebilirsiniz.

Güneşli Sohbetler’in Mayıs ayında düzenlenen ilk bölümünde ‘güneş enerji santrallerinde ekipman seçiminin önemi’, haziran ayında düzenlenen 2’nci bölümünde ise ‘güneş enerji santrallerinde performans ve performans garantileri’ masaya yatırılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler