1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Solarçatı’dan Anadolu Sigorta müşterilerine özel kampanya

Solarçatı’dan Anadolu Sigorta müşterilerine özel kampanya

Solarçatı, Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli kurdurmak isteyen Anadolu Sigorta müşterilerine indirim yapacak.

Solarçatı’dan Anadolu Sigorta müşterilerine özel kampanya

Enerji Günlüğü - Anadolu Sigorta’da herhangi bir poliçeye sahip kişiler, Solarçatı’dan alacakları şebekeye bağlı çatı tipi evsel güneş enerji paneli kurulum paketlerinde yüzde 5 indirim imkanına sahip olacaklar. Solarçatı ise evsel güneş enerji paneli alan müşterilerine Anadolu Sigorta Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası hediye ediyor.

Anadolu Sigorta, Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası ile, evinin çatısına güneş enerjisi paneli kurarak kendi enerji ihtiyacını sürdürülebilir bir biçimde üretenleri güvence altına alıyor. Ürün ile tam kagir yapı tarzındaki konutların çatısına kurulmuş, 10 kw ve altı toplam kurulu gücü olan, modeli 10 yıldan eski olmayan, sigorta bedeli en fazla 10 bin Euro olan ve ticari kullanımı olmayan/bireysel çatı tipi güneş enerji santralleri teminat altına alınıyor. 

keremtokyurek-portre.JPGGerek enerji maliyetleri gerekse artan çevresel hassasiyetlerle güneş kaynaklı enerji üretimine artan ilgiye dikkat çeken Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Tokyürek “Solarçatı ile hayata geçirdiğimiz iş birliği çerçevesinde herkes için temiz enerjiyi daha ulaşılabilir kılmayı amaçladık. Bilinen en çevreci enerji kaynaklarından olan çatı tipi güneş enerji panelini teşvik edeceğine inandığımız bu kampanyanın hem sürdürülebilirlik hedeflerimize hizmet edeceğine hem de müşterilerimize çok yönlü fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler