1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Solarcı elektrik hocası aranıyor

Solarcı elektrik hocası aranıyor

Enerji Günlüğü - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'ne solar uzmanı bir elektrik doçenti alınacak. Muğla...

Solarcı elektrik hocası aranıyor

Enerji Günlüğü - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'ne solar uzmanı bir elektrik doçenti alınacak. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde doçent kadrosunda bir adet öğretim üyesi istihdam edilecek. Başvuruda bulunacak adayların, güneş enerjisi, ince film güneş pilleri ve optoelektronik, nanoteller konularında çalışmaları olması gerekiyor.

Daimi statüdeki doçent kadrosu için başvuracak adayların, www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe Örneğine, özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler