1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Solarex İstanbul 2022 başlıyor!

Solarex İstanbul 2022 başlıyor!

Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı ‘Solarex İstanbul’, 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. 14. kez düzenlenen fuar için bu yıl İstanbul Fuar Merkezi tercih edildi.

Solarex İstanbul 2022 başlıyor!

Enerji Günlüğü - Güneş enerjisi sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı olan SOLAREX İstanbul’un 14.sü 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteklediği ve 14.sü düzenlenecek SOLAREX İstanbul 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Temiz enerji konusunda farkındalık için seminerler, konferanslar ve sempozyumlar düzenlenen fuarda bunların yanı sıra çeşitli etkinlikler de yapılacak. Ziyaretçiler fuara 10:00-18:00 saatleri arasında katılım gösterebilecek. Solarex İstanbul, bu sene 29 ziyaretçi ülkeye ev sahipliği yapacak.

FUAR KAPSAMI

Bu yıl 172 katılımcıyı ağırlayan Solarex İstanbul kapsamında, fotovoltaikler (hücreler, modüller, sarj cihazları, piller, kablolar, montaj sistemleri, güneş enerji santralleri, güneş takip sistemleri vs.), güneş ısı teknolojileri, soğurucular, kaplamalar, bağlantı parçaları, depolama tankları, ısıl işlem, güneş termal enerji santralleri, araştırma ve geliştirme, test enstitüleri, eğitim, finansman, sektörel basın ve diğer yayıncılar gibi birbiriyle ilintili konular işlenecek.

Konferans ve seminerlerde pek çok firmadan konuşmacı olacak.  Solarex İstanbul kapsamında gerçekleştirilecek konferans ve seminerlere buradan ulaşılabilir. 

Önceki ve Sonraki Haberler