1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Solarex İstanbul Fuarı 6 Nisan’da başlıyor

Solarex İstanbul Fuarı 6 Nisan’da başlıyor

15’inci Solarex İstanbul Fuarı 6-8 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Solarex İstanbul Fuarı 6 Nisan’da başlıyor

Enerji Günlüğü - 15’inci Solarex İstanbul Fuarı 6-8 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, 6-8 Nisan 2023 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 15’inci kez açılacak. Voli Fuarcılık tarafından organize edilen Solarex İstanbul, her yıl çok sayıda yerli yabancı katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getiriyor. 

Solar sektöründe 2023’te gerçekleşecek ilk etkinlik olan Solarex, Uluslararası İhtisas Fuarı özelliğine sahip bir organizasyon olacak. Fuar Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Irak, Yemen, Mısır, Makedonya, Tunus, Sırbistan ve Fas başta olmak üzere toplam 20 ülkeden ziyaretçi heyetleri ağırlayacak. 

Ticaret Bakanlığı, KOSGEB ve İMMİB tarafından da desteklenen Solarex İstanbul’a, solar sektörünün ulusal ve uluslararası derneklerinde yöneticilik yapan isimler de katılacak. Bunlar arasında ODTÜ-GÜNAM, GÜYAD, MÜSİAD, GÜNEŞDER, AVERE, GEFF TÜRKİYE, SOLAR 3GW, YEYKAD, GÜNDER, YEDD, EYODER ve SOLARVİZYON gibi ulusal dernek ve sivil toplum kuruluşları ile CLINTECH BUSINESS, MESIA AREC, PVEL, GLOBAL SOLAR COUNCIL gibi dernekler de yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler