1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Solarex katılımcılarına Ticaret Bakanlığı desteği

Solarex katılımcılarına Ticaret Bakanlığı desteği

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünün önde gelen fuarlarından Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları için; Ticaret Bakanlığı Desteği Şubat ayı itibariyle açıklandı.

Solarex katılımcılarına Ticaret Bakanlığı desteği

Enerji Günlüğü - 7 – 9 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ile 14. kez buluşacak olan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları gerek stand açma, gerekse konstrüksiyon maliyetleri ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığı’ndan destek alabilecekler.

Bağlı bulundukları birlikler üzerinden  fuar katılımcısı olduklarını beyan ederek destek talebinde bulunan firmalar, ticaret hacimlerini bu büyük fuarda geliştirme imkanı bulabilecekler.

Yurtiçi ve yurtdışı toplam katılımcı sayısının 200’e yakın olduğu Solarex İstanbul Fuarı’nda 1000’e yakın marka temsil ediliyor. 

Voli Fuar’ın düzenlediği organizasyon, 7 – 9 Nisan 2022 tarihlerinde İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde sektöre kapılarını açacak. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans, seminer ve panellerde fikir alışverişi yapılacak. 9 -10 ve 11 Salonlarda yapılacak fuara, ücretsiz online davetiye alabilmek için www.solarexistanbul.com   adresine girip kayıt olmak yetiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler