1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma B Santrali`ne kömür taşıma ihalesi

Soma B Santrali`ne kömür taşıma ihalesi

Enerji Günlüğü - Eynez kömür sahasındaki üretilmiş kömür stokunun Soma B Termik Santrali'ne taşıttırılması için ihale açıldı.Türkiye Kömür...

Soma B Santrali`ne kömür taşıma ihalesi

Enerji Günlüğü - Eynez kömür sahasındaki üretilmiş kömür stokunun Soma B Termik Santrali'ne taşıttırılması için ihale açıldı.

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu'na bağlı Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Soma B Termik Santrali'ne kömür taşıtma işi için ihale açtı.

Eynez Yer Altı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından 500 ton kömür Soma B Termik santralı 1 - 4 (Yırca Kapı) ve 5 - 6 ünitelerine taşınıp boşaltılacak.

İhale 22 Ekim 2015 saat 14:00'te Soma'da düzenlenecek. İhaleye konu işin süresi 120 gün. İhaleye katılım için 100 TL'lik ihale dokümanının satın alınması gerekiyor.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İsteklilerden, teklif edecekleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat isteniyor. Verilecek tekliflerin 60 gün süreyle geçerli olması gerekiyor.

...

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler