1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Elektrik hizmet alacak

Soma Elektrik hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (SEAŞ) Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan Transport Zincirleri ve Paletlerinin İmalatı ve Teslimi...

Soma Elektrik hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (SEAŞ) Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan Transport Zincirleri ve Paletlerinin İmalatı ve Teslimi İşi için ihale ilanı verdi.

İHALENİN KAPSAMI

SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,1-4 Ünitelerine Ait Transport Zincirleri ve Paletlerinin İmalatı ve Teslimi İşi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İHALE TARİHİ 21 KASIM

İhale, 21/11/2013 tarihinde, Saat 15:00’da SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İhalede teklifler ihale tarih ve saatine kadar SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’neelden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 75,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilecek. İhale dokümanı posta yoluyla da satın alınabilecek.

Ayrıca istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler