1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Elektrik redüktör alacak

Soma Elektrik redüktör alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel MüdürlüğüCurüf Çıkarıcı Redüktör alımı ihalesi açtı.Resmi Gazete’de yayımlanan...

Soma Elektrik redüktör alacak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel MüdürlüğüCurüf Çıkarıcı Redüktör alımı ihalesi açtı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ileİşe başlama tarihinden itibaren 60 (altmış) günlüğüne, 4 adet 1-4 Ünitelere Ait Curüf Çıkarıcı Redüktör alınacak.

İHALE TARİHİ

İhale,01.04.2014 Salı saat 15:00’deSEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İHALE DÖKÜMANI

İhale Dokümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilir ve 50,00 TL karşılığı (aynı adresten) temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların İhale dokümanı satın almaları zorunlu olacak. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı hariç 75,00 TL doküman bedelini 240-Vakıfbank Soma Şb. TR530001500158007260642600 hesabına yatırmak zorunda olacaklar.

İHALE TEKLİFLERİ

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne verebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale taahhüdünden itibaren en az 90 takvim günü olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler