1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Elektrik türbin rotor bakımı yaptıracak

Soma Elektrik türbin rotor bakımı yaptıracak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü alçak basınç türbin rotorunun tüm kanatlarının değiştirilmesi ve bakımı...

Soma Elektrik türbin rotor bakımı yaptıracak

Enerji Günlüğü - Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü alçak basınç türbin rotorunun tüm kanatlarının değiştirilmesi ve bakımı ile rotor dinamik balans ve aşırı hız testlerinin yapılarak hazır vaziyette teslimi için ihale açtı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ile rotorun teslim tarihinden itibaren 210 (yüzelli) günlüğüne, 1 takım alçak basınç türbin rotorunun tüm kanatlarının değiştirilmesi ve bakımı ile rotor dinamik balans ve aşırı hız testlerinin yapılarak hazır vaziyette teslimi hizmet alımı açık ihale usulü ile kapalı zarf usulü satın alınacak.

İHALE TARİHİ

İhale, 05.05.2014 Pazartesi günü saat 15:00’de Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde yapılacak.

İHALE DÖKÜMANI

İhale Dokümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilir ve 100,00 TL karşılığı (aynı adresten) temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların İhale dokümanı satın almaları zorunlu olacak. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı hariç 100,00 TL doküman bedelini 240-Vakıfbank Soma Şb. TR530001500158007260642600 hesabına yatırmak zorunda olacaklar.

İHALE TEKLİFLERİ

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne verebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler