1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Soma Madencilik`in patronu Gürkan bize neler demişti?

Soma Madencilik`in patronu Gürkan bize neler demişti?

Enerji Günlüğü - Manisa Soma'da facia yaşanan maden ocağının sahibi Soma Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, bundan yaklaşık bir yıl önce...

Soma Madencilik`in patronu Gürkan bize neler demişti?

Enerji Günlüğü - Manisa Soma'da facia yaşanan maden ocağının sahibi Soma Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, bundan yaklaşık bir yıl önce Enerji Günlüğü'ne madencilik alanındaki çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu.

İşlettikleri maden ocaklarında teknolojiyi çok iyi kullandıklarını ve güvenliğin de en üst seviyede olduğunu ifade eden Gürkan, "herhangi bir kaza durumunda işçilerin madende 20 gün süreyle yaşayabileceklerini" belirtmişti.

ALP GÜRKAN NELER SÖYLEMİŞTİ? VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kurucumuz ve yönetmenimiz Mehmet Kara'nın yönelttiği soruları cevaplarken Alp Gürkan'ın yaptığı açıklamaların video kaydı da Enerji Günlüğü'nün Enerji TV bölümünde yer bulmuştu. Youtube (http://youtube.com/enerjigunlugu) platformunda da yüklü bulunan video kaydı, yaşanan facia üzerine bugün tüm Türk ve dünya medyasının ilgi odaklarından biri haline geldi.

Enerji Günlüğü'nde yer alan Alp Gürkan haberi ve videosu pek çok yayın organı tarafından alıntılandı. Gerek Türkiye'den gerekse yurt dışındaki bazı medya organlarından konuya ilişkin çok sayıda telefon ve mesaj aldık.

Bu üzücü olay nedeniyle gündeme gelmek istemezdik. Ancak gazeteciliğin habercilik yaparken aslında bir yandan da tarihe kayıt düşme görevi gördüğünü bir kez daha ortaya koyması nedeniyle paylaşmak istedik... 

Enerji Günlüğü olarak, Manisa'daki faciada yaşamını yitirenlere rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileriz.

Saygılarımızla


Enerji Günlüğü

SOMA FACİASI NEDENİYLE 3 GÜN MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Önceki ve Sonraki Haberler