1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma OSB YG-AG şebekesi yaptıracak

Soma OSB YG-AG şebekesi yaptıracak

Soma OSB, YG-AG elektrik şebekesi ve ENH yapım işi için hizmet satın alacak. 

Soma OSB YG-AG şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Soma OSB, YG-AG elektrik şebekesi ve ENH yapım işi için hizmet satın alacak. 

Soma Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Soma OSB alanına ait yüksek gerilim (YG) ve alçak gerilim (AG) elektrik şebekesi ile enerji nakil hattı yapım işlerini, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulüyle ihale edecek.

İhale, 09 Aralık 2021 günü, saat 10.30’da, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yeni Hizmet Binası, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Eskişehir Yolu, 2151. Caddesi, No: 154, 1. Kat, 159 nolu Toplantı Salonu, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale konusu iş için 9.652.000 lira keşif bedeli ve 289.560 lira da geçici teminat belirlendi. İsteklilerin mali yeterlilik evrakını ve iş deneyimi belgelerini ibraz etmesi ve kazandığı takdirde işi 30 Kasım 2022 tarihine kadar tamamlaması gerekecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yeni Hizmet Binası, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Eskişehir Yolu, 2151. Cadde, No: 154, 1. Kat, 155 nolu odasında veya Soma OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Namazgah Mahallesi, Kaymakam Hamdi Onat Sokak, No: 4, Soma, Manisa adresinde görülebilecek ve 500 TL karşılığı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yeni Hizmet Binası, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Eskişehir Yolu, 2151. Cad., No: 154, 1. Kat, 155 nolu odadan temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yeni Hizmet Binası, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Eskişehir Yolu, 2151. Cad., No: 154, 1. Kat, 155 nolu oda, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler