1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Soma Termik Santrali türbinlerine bakım yaptırılacak

Soma Termik Santrali türbinlerine bakım yaptırılacak

Enerji Günlüğü- SEAŞ, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Santralin 1-2 Üniteler Buhar Türbinleri Tüm Kademelerinin Büyük Bakım...

Soma Termik Santrali türbinlerine bakım yaptırılacak

Enerji Günlüğü- SEAŞ, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Santralin 1-2 Üniteler Buhar Türbinleri Tüm Kademelerinin Büyük Bakım Onarımının Yaptırılması İşi ihalesini ilan etti.

Resmi Gazate’nin 8 Kasım 2013 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre, ihalenin son teklif verme tarihi 26 Kasım 2013 saat 15.00 olacak.

İstekliler tekliflerini birim bedel TL veya döviz üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliye Birim fiyat üzerinden Birim fiyat sözleşmesi düzenlenecek.İstekliler ayrıca, teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale taahhüdünden itibaren en az 120 takvim günü olacak ve ihaleye kısmi teklif verilemeyecek. Konsorsiyumları teklif veremeyeceği ihale, EÜAŞ Satın Alma ve İhale Yönetmeliğine göre yapılacak.

İŞİN SÜRESİ GEREKLİ OLMASI HALİNDE HER ÜNİTE İÇİN 120 GÜN OLACAK

İşin süresi, sözleşmenin imzalanmasından itibaren 1. Ünite için 75, 2. Ünite için, 75 (gerekli olması halinde iç gövdeler ısıl işlemli iyileştirme işlemleri için her bir ünite için 120) takvim günü olacak.

İHALE DÖKÜMANI 100 TL KARŞILIĞI TEMİN EDİLECEK

İhale dökümanı SEAŞ Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 100 TL Karşılığı (aynı adresten) temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanı satın almaları zorunlu olacak. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı hariç döküman bedelini 240-Vakıfbank Soma Şb. TR530001500158007260642600 hesabına yatırmak zorunda olacak. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye göndermek zorunda olacak.

BENZER İŞLER

İhaleye katılmak üzere gerekli benzer işler şöyle olacak;

-Buhar veya gaz türbini rotoru imalatı ve montajı veya,

- Buhar veya gaz türbini rotoru montajı veya,

- Buhar veya gaz türbini hareketli kanatları imalatı ve montajı veya,

- Buhar veya gaz türbini hareketli kanatları montajı veya,

- Gaz türbini büyük bakımı veya kurulumu, montajı işi veya,

- İhale konusu iş.

Önceki ve Sonraki Haberler