1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Sorgun GES tesisi için yeniden ihale yapılacak

Sorgun GES tesisi için yeniden ihale yapılacak

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, 20 yıllık gelir paylaşımı modeliyle güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu için ikinci kez ihale yapılacak. 

Sorgun GES tesisi için yeniden ihale yapılacak

Enerji Günlüğü - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, 20 yıllık gelir paylaşımı modeliyle güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu için ikinci kez ihale yapılacak. 

Yozgat ilinin Sorgun ilçesinde Belediye Başkanlığı, Aydınlıkevler Mahallesi, 55 ada, 12 nolu parsel üzerinde, 20 yıl süreli işletme ve gelir paylaşımı modeliyle güneş enerjisinden elektrik üretim santrali (GES) kurulumu için, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. İhale konusu iş için 6.400.000 lira muhammen bedel ile 192.000 lira geçici teminat tutarı belirlendi. Aynı iş için daha önce aynı muhammen bedel ile 09 Nisan 2021 tarihinde ihale yapılmış; ancak ihale sonuçlanmamıştı. 

İhale 21 Eylül 2021 günü, saat 14.00’te, Sorgun Belediye Başkanlığı Odası’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. 

İhale evrakı mesai saatleri içinde Sorgun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilecek ve 3.000 TL bedel karşılığında aynı yerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, sıra nolu alındı belgesi karşılığında İhale Komisyonu Başkanlığına elden teslim edilmesi veya ihale saatinde Komisyon’a ulaşmış olacak şekilde, postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler