1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SP Energy, Galler'in elektrik ağını güçlendirecek

SP Energy, Galler'in elektrik ağını güçlendirecek

Enerji Günlüğü - İngiliz elektrik dağıtım şirketi SP Energy Networks, Kuzey ve Orta Galler'deki elektrik şebekesini korumaya ve iyileştirmeye yönelik...

SP Energy, Galler'in elektrik ağını güçlendirecek

Enerji Günlüğü - İngiliz elektrik dağıtım şirketi SP Energy Networks, Kuzey ve Orta Galler'deki elektrik şebekesini korumaya ve iyileştirmeye yönelik yatırımlar yapacak.

İskoçya'da toplam 375 bin hane ve işyerine elektrik iletimi sağlayan ScottishPower Energy Networks şirketi önümüzdeki sekiz yılda 800 milyon sterlin yatırım yapmayı planladığını açıkladı. 

Yapacağı bu yatırımlarla Kuzey ve Orta Galler'deki elektrik şebekesini korumayı ve iyileştirmeyi ve ayrıca kamu güvenliği üzerinde yoğunlaşmayı hedefleyen şirket ayrıca önümüzdeki beş yılda 300 yeni çalışanı istihdam edeceğini de tahmin ediyor. 

ScottishPower Energy Networks 9 bin 605 kilometre yeraltı ve bin 200 kilometre yerüstünde olmak üzere 10 bin 805 kilometre uzunluğunda elektrik kablo ağını işletiyor. 

SP Energy, İngiltere'nin en büyük üç şehri Liverpool, Glasgow ve Edinburgh ile üç büyük kırsal alanı Kuzey Galler, İskoç Sınırları ve Dumfries ve Galloway'de 3,5 milyon ev ve işletmeye hizmet veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler