1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Star Rafinerisi tecrübeli Türkleri çağırıyor

Star Rafinerisi tecrübeli Türkleri çağırıyor

Enerji Günlüğü - SOCAR Türkiye CEO'su Kenan Yavuz, İzmir Aliağa'da kuracakları Star Rafinerisi'nde çalışmak isteyen, yurt dışındaki yetişmiş, tecrübeli...

Star Rafinerisi tecrübeli Türkleri çağırıyor

Enerji Günlüğü - SOCAR Türkiye CEO'su Kenan Yavuz, İzmir Aliağa'da kuracakları Star Rafinerisi'nde çalışmak isteyen, yurt dışındaki yetişmiş, tecrübeli Türk profesyonelleri Türkiye'ye çağırdı.

Kenan Yavuz, bir grup enerji gazetecisini Petkim Yarımadası'nda ağırladı ve buradaki tesislerle yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Yavuz, SOCAR Türkiye'nin bugüne kadar Kanada'dan Rusya ve Bahreyn'e kadar dünyanın birçok projesinde çalışmış, yetişmiş pek çok personeli bünyesine kattığını söyledi.

"GELSİNLER ARTIK MEMLEKETLERİNE..."

Kenan Yavuz daha sonra şöyle devam etti:

"Uzun yıllar çalışıp sektörde yetişmiş arkadaşlarımız, artık bizim Star Rafineri projemizde rol alıyorlar. 70-80 civarında mühendisimiz var. Büyük kısmı yurt dışında yetişmiş. Türkiye'deki rafinerilerde yetişmiş olanlar da var. İhtiyaç oldukça yine yurtdışında rafinaj alanında yetişmiş mühendis arkadaşlarımıza kapımız açık. Gelsinler artık memleketlerine...”

SOCAR TÜRKİYE ELEKTRİKTE 1500 MW HEDEFLİYOR

Önceki ve Sonraki Haberler